Select Page

LegendMan?

LegendMan is de verzamelplaats voor verhalen. Verhalen voor en door iedereen. Om voor te lezen, om zelf te lezen, voor jonge helden en oude bazen. Lange verhalen en kortere, spannend of om te lachen, maar (uiteindelijk) altijd vrolijk! Soms speelt LegendMan een rol in een verhaal, maar meestal niet.

 

Heb je een verhaal?

Het mooie is dat iedereen die een goed verhaal heeft van harte is uitgenodigd het op te sturen. Zo heeft iedereen plezier van je schrijfwerk! LegendMan is “semi open source”. Dat betekent in dit geval: iedereen kan indienen, maar je verhaal wordt wel even getoetst op geschiktheid voor dit platform. We zijn vooral op zoek naar feel-good verhalen, verhalen die je goed voor kan lezen (ja, ook de verhalen voor volwassenen!). Het copyright ligt uiteraard bij de auteur. Je komt met je naam op de site, tenzij je aangeeft anoniem te willen blijven.

 

Heb je een verbeteringsvoorstel op een verhaal?

Soms kunnen verhalen in kleinere of grotere mate worden verbeterd. De standaard optie is dat je hier als auteur voor open staat, maar je kan aangeven dit niet te willen. Als je een idee hebt voor een verbetering, dien dit dan bij ons in. Of de auteur iets met je voorstel doet of niet weet je niet van tevoren. Het is dus aan te raden je suggestie niet tot in de puntjes uit te werken.